Следвайте Гласове в Телеграм и ИнстаграмБлизо 10 000 души се събраха на Шествие

...
Следвайте Гласове в Телеграм и ИнстаграмБлизо 10 000 души се събраха на Шествие
Коментари Харесай

Близо 10 000 души се включиха в „Шествието за семейството“

Следвайте " Гласове " в Телеграм и Инстаграм

Близо 10 000 души се събраха на „ Шествие за фамилията “ в София, трансформирайки го в най-голямото годишно публично мероприятие в страната. Родителски организации, публични клубове и жители, които застават в отбрана на правата и суверенитета на индивида и обичайното семейство, показаха своето възмущение против провеждането на " София Прайд " в деня на Черешова задушница.

Организаторите оповестиха, че събитието е деполитизирано. 

Миналата година също беше проведено " Шествие на фамилията " с гледище страната да одобри решаването на демографския проблем в страната като съществена своя политика и цел. 

Преди дни поход в поддръжка на обичайното семейство мина по централните улици в София. Инициативата беше проведена също в Пловдив и във Варна.

Тържественото шествие стартира с молебен пред храм-паметника " Свети Александър Невски ". Последва осъществяване на химна на България.

Призивът на уредниците бе на днешната Черешова Задушница да бъдат почетени умрелите ближни - в примирение, а обичайното християнско семейство да бъде благословено. 

Кристиян Шкварек, Давид Александров и Пламен Пламенов Мирянов произнесоха къси речи.

" Ще бъда къс, както в никакъв случай. Искам да ви благодаря за нещо, което за нас беше просто фантазия ", показа Шкварек и описа за първия поход на обичайното семейство, посрещнат с съмнение, събрал едвам 400 души. 

" Но броят на хората пораства. Миналата година бяхме 6000. Ние даваме сигнал към Европа. Че консервативните полезности са приоритет ", съобщи още той.

Шампионът Кубрат Пулев показа от трибуната, че е на шествието, с цел да се потвърди, че " обществото има мощен, здрав дух и доста добре знае по какъв начин да пази своите полезности и морал ": " Всеки един от нас е Божие създание, във всеки един от нас има парченце от Господ. Това не трябва да го забравяме и постоянно би трябвало да го отстояваме. Живеем в демократично общество и това е пътят. Но не би трябвало да забравяме фамилията, стойностните неща, тъй като природата е определила кой какъв да бъде. "

Боксьорът Кубрат Пулев и певицата Деси Добрева застанаха отпред на похода в отбрана на обичайното семейство, който потегли от площад " Александър Невски " и мина по столичните улици, стигайки до Националния замък на културата, където се организира концерт.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР